Δολοφονία Άλκη: Σήμερα η απολογία του 12ου δράστη, κλείνει ο κύκλος των ερευνών

Δολοφονία Άλκη: Σήμερα η Δολοφονία Άλκη: Σήμερα η

Με την παράδοση του δωδέκατου εμπλεκομένου στη δολοφονία του Αλκη Καμπανού κλείνει για την Αστυνομία ο κύκλος των ερευνών. Διώκεται από κοινού για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή καθώς και οπλοκατοχή.

Ολοκληρώνεται σήμερα το στάδιο της αστυνομικής έρευνας για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, με την απολογία του τελευταίου εκ των δραστών. 

Ο 22χρονος "Ντίνος" είναι ο οδηγός του τρίτου οχήματος στο οποίο βρέθηκε ένας σουγιάς. Κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του και θα ενεργοποιηθεί σήμερα.

Ακολούθως θα παρουσιαστεί ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Με βάση το ένταλμα που έχει εκδοθεί, ο 22χρονος διώκεται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, όπως επίσης για οπλοκατοχή, εξαιτίας του σουγιά που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του.

Όπως εκτιμάται, και ο τελευταίος δράστης θα έχει την τύχη των συνεργών του, οι οποίοι έχουν κριθεί στο σύνολό τους προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους, όπως συνέβη χθες και περίπτωση του 20χρονου αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε διαφύγει στην πατρίδα του και επέστρεψε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα.

Η έρευνα της αστυνομίας 

Ο 21χρονος αναγκάστηκε να παραδοθεί αφού οι αρχές είχαν πλέον φτάσει στα ίχνη του.

Αναλυτικότερα η αστυνομία είχε εντοπίσει πλέον το όχημα και την παρέα του έπειτα από διεξοδική έρευνα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Συγκεκριμένα, δεδομένου ότι οι αρχές ήταν σε θέση να γνωρίζουν μόνο το αριθμητικό μέρος της πινακίδας, αξιοποίησαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας καθώς και μαρτυρίες.

Αφού ταυτοποίησαν και το γραμματικό μέρος της πινακίδας, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν τον πραγματικό κάτοχο του αυτοκινήτου ο οποίος είναι ο πατέρας του 12ου κατηγορούμενου.

«Με τη σύλληψη και του δωδέκατου υπόπτου για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Αστυνομία έχει ολοκληρώσει την έρευνά της. Ολοι γνωρίζουν με αφορμή και αυτό το τραγικό πραγματικά περιστατικό ότι η Ελληνική Αστυνομία και ξέρει και θέλει και μπορεί να κάνει τη δουλειά της», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.