Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για 24χρονη πρόσφυγα, τη βίαζε Ιρακινός σεσημασμένος για ναρκωτικά

Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για

Εφιάλτη ζούσε μία 24χρονή πρόσφυγας από τη Συρία και τετράχρονη κόρη της που φιλοξενούνταν στη Θεσσαλονίκη από τα μέσα Ιανουαρίου, σε σπίτι ζευγαριού από το Ιράκ.

Η μητέρα κατήγγειλε πως δυο φορές ο 35χρονος άνδρας τη βίασε και ασκούσε βία τόσο στην ίδια όσο και στο ανήλικο παιδί της. Τελικά η νεαρ΄ή πρόσφυγας κατάφερε να διαφύγει και να καταγγείλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Μετά από επέμβαση των αρχών διαπιστώθηκε ότι ο Ιρακινός ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά. Έγινε επιχείρηση μαζί με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ στο διαμέρισμα των Ιρακινών όπου συνελήφθησαν ενώ η μητέρα με το παιδί της τέθηκαν υπό την προστασία ΜΚΟ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.