Ρόδος: Καταδικάστηκαν οι αρνητές γονείς που δεν έστελναν το παιδί τους στο σχολείο

Ρόδος: Καταδικάστηκαν οι Ρόδος: Καταδικάστηκαν οι

Ένοχοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, 35χρονος πατέρας και η 33χρονη σύζυγος του, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν σε δίκη, επειδή δεν στέλνουν το παιδί τους σχολείο, λόγω της πανδημίας.

 

Το δικαστήριο, επέβαλλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ (αναλυτικότερα ως προς το πρόστιμο: 100 ημερήσιες μονάδες προς 30 ευρώ την ημέρα), σε κάθε έναν από τους δύο κατηγορούμενους με τριετή αναστολή.

Οπως αναφέρει η rodiaki.gr, η σύλληψη του ζευγαριού έγινε στις 11 Φεβρουαρίου 2022 και πρόκειται για ακόμη μία περίπτωση που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει παραγγείλει και διενεργείται από το Γενάρη του 2022, η κα. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.