Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση κατά της βίας στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με διαδικτυακό κάλεσμα πραγματοποίησαν πολίτες της Θεσσαλονίκης, στις οκτώ το βράδυ, στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη στη Χαριλάου, για να διατρανώσουν την αντίθεση τους σε φαινόμενα βίας και προς την οπαδική βία.

«Θέλουμε, ο θάνατος του Άλκη να μην ξεχαστεί και η ελληνική κοινωνία να μάθει κάτι από το τραγικό περιστατικό, να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να ληφθούν μέτρα, ώστε τέτοια φαινόμενα βίας να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά στο μέλλον» υπογράμμισαν οι παρευρισκόμενοι.

Ο πρόεδρος της Ένωσης γονέων της Ε' Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Στέλιος Τσούλιας ανέφερε ότι το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των γονέων της περιοχής σε κοντινό σχολικό συγκρότημα για να εκδοθεί ψήφισμα ενάντια στη βία και για να αναληφθούν πρωτοβουλίες ως «ανάχωμα» σε τέτοια φαινόμενα.

Οι συμμετέχοντες τόνισαν ότι προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους και είναι φίλαθλοι διαφόρων ομάδων, αλλά διαδηλώνουν μαζί ενάντια στην οπαδική βία όπως και σε όλες τις άλλες μορφές της βίας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.