Ο δήμος Αλοννήσου ξεκινά τους... υποβρύχιους γάμους (βίντεο)

Ο δήμος Αλοννήσου ξεκινά Ο δήμος Αλοννήσου ξεκινά

Στο βίντεο η ομάδα κάνει βουτιά στον εντυπωσιακό βυθό της Αλοννήσου και προβάλλει τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία με ειδικό slogan «Alonissos, I Love You Deeply!» που αποτυπώνεται πρωτότυπα κάτω από το νερό.

Μια πρωτότυπη ιδέα αποφάσισε να ανακοινώσει ο Δήμος Αλοννήσου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Και επίσημα πλέον ξεκινά η δυνατότητα οργάνωσης υποβρύχιων γάμων και όρκων ανανέωσης στον εξωτικό παράδεισο των Σποράδων.

«Alonissos, I Love You Deeply!»

Για τον σκοπό αυτό γυρίστηκε βίντεο – κάλεσμα με ομάδα αυτοδυτών συμπεριλαμβανομένου και του Δημάρχου Αλοννήσου που είναι πλέον σε θέση να τελεί γάμους και τελετές υποβρυχίως.

{https://www.youtube.com/watch?v=5-TC4B5jyJs}

Στην ομάδα που καταδύθηκε συμμετείχε και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Μαρία Αγάλλου που είχε επιμεληθεί πρόσφατα την πρώτη υποβρύχια πρόταση γάμου η οποία έγινε στο νησί.

«Μαζί με το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας και τα άλλα υπέροχα καταδυτικά σημεία, τα τελευταία χρόνια έχουμε αναδείξει την κατάδυση στην Αλόννησο, σε τρόπο ζωής. Ο υποβρύχιος γάμος στο νησί μας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για ανταλλαγή όρκων όλο τον χρόνο και δεν απαιτεί από το ζευγάρι ούτε ιδιαίτερες ικανότητες και γνώσεις, ούτε παράλογα έξοδα. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσκαλούμε όλους τους ερωτευμένους να ζήσουν την υποβρύχια γαμήλια εμπειρία στην Αλόννησο και να ξεκινήσουν από εδώ τη νέα τους ζωή!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.