Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 8 άτομα για την άγρια οπαδική επίθεση σε δύο ανήλικα αδέρφια

Θεσσαλονίκη: Θεσσαλονίκη:

Στην ταυτοποίηση οκτώ νεαρών προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση, με οπαδικά χαρακτηριστικά, που δέχθηκαν δυο ανήλικα αδέλφια, στα τέλη του περασμένου μήνα, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Σε βάρος των οκτώ ατόμων -7 ημεδαποί κι ένα ακόμη άτομο αλβανικής καταγωγής, στην πλειονότητά τους ανήλικοι- σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση. Η δικογραφία θα υποβοληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δύο ακόμη συμμετεχόντων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Ιανουαρίου, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι οκτώ, έχοντας οπαδικά κίνητρα, αφού καταδίωξαν πεζή δύο ανήλικα αδέρφια εξυβρίζοντας και απειλώντας τα λεκτικά, ακινητοποίησαν τον έναν εξ' αυτών και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν.

Το περιστατικό 

Το συγκεκριμένο περιστατικό οπαδικής βίας είχε έρθει στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που τα δύο παιδιά βρίσκονταν κοντά στο ύψους του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» είδαν ξαφνικά μια ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους.

Επειδή, όμως, τα δύο αγόρια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν, άρχισαν να τρέχουν με τον 15χρονο να καταφέρνει να ξεφύγει. Δεν συνέβη το ίδιο, ωστόσο με τον 14χρονο αδελφό του τον οποίο έπιασαν οι νεαροί και ξεκίνησαν να τον χτυπούν αλύπητα.

Σύμφωνα με τον πατέρα του ανήλικου, ήταν το προσωπικό του ξενοδοχείου που αντέδρασε και απώθησε τα άτομα σώζοντας έτσι τον 14χρονο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.