Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι από Δευτέρα λόγω εργασιών στο οδόστρωμα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι ξεκινούν τη Δευτέρα λόγω εργασιών στο οδόστρωμα. Μέχρι πότε θα διαρκέσουν τα έργα, ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί προσωρινά. 

 Η ανακοίνωση 

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 14.02.2022 έως 14.08.2022 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό τμήμα του οδοστρώματος της Λ. Γαλατσίου, περιοχής Δήμου Γαλατσίου, 115μ. πριν το ύψος της συμβολής της με την Λ. Βεΐκου/Αγ. Γλυκερίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Πρωτοπαπαδάκη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

 

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.