Θρίλερ με τα τρία «αγγελούδια» από την Πάτρα, πώς έφυγαν από τη ζωή

Θρίλερ με τα τρία Θρίλερ με τα τρία

Για την υπόθεση θανάτου των 3 παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα στο επόμενο στάδιο. 

 

 

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένει η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας, προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της έρευνας της στην οποία θα εμπλακεί το Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου 3 παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη σε διάστημα 3 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο pelop.gr, ο ιατροδικαστής Αθηνών Σωτήρης Μπουζιάνης που έκανε τη νεκροψία στο τελευταίο κοριτσάκι την 9χρονη Τζωρτζίνα, «το παιδί έφυγε εντελώς ξαφνικά διότι στην Πάτρα υπάρχει απινιδωτής κι ως εκ τούτου, μια τέτοια απώλεια είναι αδικαιολόγητη».

Οι τρεις απώλειες

Στο ερώτημα αν μπορεί η προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών να ρίξει φως στην υπόθεση, η απάντηση δεν είναι ούτε εύκολη ούτε αυθόρμητη εκτός και αν τα αίτια δεν είναι παθολογικά ή δεν σχετίζονται αμιγώς με τις ιατρικές πράξεις ή παραλείψεις. Πολύ σύντομα η ιατρική κοινότητα θα «διαχωριστεί» ενώπιον της Δικαιοσύνης, σε κριτές και ελεγχόμενους οι οποίοι πρωτίστως θα κληθούν να διατυπώσουν επιστημονική θέση για τον τελευταίο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, το πρώτο παιδάκι, η Μαλένα απεβίωσε το 2019 σε ηλικία 3,5 ετών. Ο θάνατος της, όπως εκ των υστέρων αναφέρθηκε, αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια και πνευμονικό οίδημα.

Ακολούθως, η αιτία θανάτου της μόλις 6 μηνών Ίριδας το 2021 σε ηλικία 6 μηνών προήλθε από εκ γενετής -σπανιότατα- παθολογικά αίτια (αγενεσία φλεβόκομβου). Οι γιατροί που εξέτασαν το βρέφος, με το σπάνιο αυτό παθολογικό πρόβλημα, σημείωσαν ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει περισσότερο από 15 έτη.

Τέλος, όσον αφορά το ιστορικό της οικογένειας η μητέρα έχει σπουδάσει νοσηλευτική και είναι επαγγελματίας διαιτητής ,ο πατέρας ασχολείται με το ποδόσφαιρο παίζοντας σε διάφορες τοπικές ομάδες στην Αχαϊα ενώ διαμένουν σε μία από τις καλές συνοικίες στην είσοδο της πόλης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.