Θεσσαλονίκη: «Μπούκαραν» με όπλο σε κοσμηματοπωλείο και χτύπησαν τον ιδιοκτήτη, τι λέει ο γιός του (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: «Μπούκαραν» Θεσσαλονίκη: «Μπούκαραν»

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.Τι είπε ο γιός του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes, δύο άτομα «μπούκαραν» στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δελφών με Καραϊσκάκη κρατώντας πιστόλι και χτύπησαν με γροθιές τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στο πρόσωπο.

{https://youtu.be/wpBj4-duoxw}

Τα άτομα κατάφεραν να αφαιρέσουν κοσμήματα αλλά και ρολόγια, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα στο σημείο έφτασε η αστυνομία που διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μηχανές με διασώστες βρίσκονται επί τόπου, προκειμένου να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον ιδιοκτήτη, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμεί την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάμερες από κοντινά καταστήματα. Απείλησαν τον ιδιοκτήτη ότι θα τον σκοτώσουν

«Μη κουνιέσαι θα σε σκοτώσουμε» έλεγαν οι δράστες στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, μη διστάζοντας να τον χτυπήσουν.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στους αστυνομικούς, ο ένας από τους δράστες ήταν πιο γεροδεμένος, ενώ τον απειλούσαν πως αν κουνηθεί θα τον σκοτώσουν.

{https://youtu.be/OaUD_9dKAmI}

Τι λέει ο γιος του θύματος

Όπως είπε ο κ. Διογένης Παπαδόπουλος, οι δύο δράστες, πιθανώς Έλληνες στην καταγωγή, εισέβαλαν στο κατάστημα λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, προσπαθώντας να κλέψουν τα κλειδιά για να έχουν πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο, έτσι ώστε να αποσπάσουν χρήματα.

{https://youtu.be/4OlfvSSbtIE}

“Στην προσπάθειά τους αυτή και στην άμεση συνειδητοποίησή τους, υπήρξε πάλη, αντιμαχία και επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν χρήματα προκάλεσαν υλικές ζημιές στον χώρο και ο ένας επιτέθηκε στον πατέρα μου”, περιέγραψε.

“Τον χτύπησαν με τα χέρια στο πρόσωπο ενώ ο ένας έφερε όπλο το οποίο δεν χρησιμοποίησε”, είπε ακόμη.

Του έλεγαν «μην κουνιέσαι, θα σε σκοτώσουμε»

Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα και ρολόγια, που η αξία τους δεν έχει υπολογιστεί μέχρι στιγμής, ενώ στη συνέχεια έγιναν… καπνός πριν φτάσει η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δράστες φορούσε μάσκα στο πρόσωπο, ενώ ο άλλος όχι.

Η αστυνομία εξετάζει τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, ενώ όπως καταγγέλλουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Δελφών, είναι συχνά τα κρούσματα εγκληματικότητας και παραβατικότητας.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έφτασαν άμεσα δικυκλιστές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, ο 80χρονος ιδιοκτήτης που έφερε εμφανώς τραύματα στο πρόσωπο, δε θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως περιέγραψε ο ίδιος στο αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δράστες τον κρατούσε και του έλεγε «μην κουνιέσαι, θα σε σκοτώσουμε».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.