Γεωργία Μπίκα: Νέα κατάθεση γυναίκας αντικρούει την 24χρονη, τι ισχυρίζεται πως συνέβη στο πάρτι

Γεωργία Μπίκα: Νέα κατάθεση Γεωργία Μπίκα: Νέα κατάθεση

Η κατάθεση μιας γυναίκας έρχεται σε αντιπαράθεση με τους ισχυρισμούς της Γεωργίας Μπίκα για το πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

Μια ακόμη μαρτυρία έρχεται να προστεθεί τα τελευταία 24ωρα στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις Αρχές για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από «Το Βήμα», μια νεαρή γυναίκα - που δεν είχε εμφανιστεί μέχρι τώρα - ισχυρίζεται πως παρέμεινε μέχρι τέλους στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Δίνει, μάλιστα, μια διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν μετά την επιστροφή της Γεωργίας στο ξενοδοχείο.

Πιο συγκεκριμένα, ισχυρίζεται πως η 24χρονη δεν οδηγήθηκε σε κάποιο δωμάτιο - όπως έχει ισχυρισθεί η καταγγέλλουσα - αλλά αντίθετα επέστρεψε στο πάρτι.

Εκεί κουβέντιαζε για αρκετή ώρα σε φιλικό τόνο με τον γόνο πλούσιας οικογενείας, ενώ ακολούθως αποχώρησαν μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι παρά μία μαρτυρία, που για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.