Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποζημίωση 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη ζητά πρώην σύντροφος του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στάθης Παναγιωτόπουλος:

Μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου για δημοσίευση βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές, ο παρουσιαστής θα καθίσει την Τετάρτη στο ειδώλιο Τριμελούς πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

 

Η 30χρονη κοπέλα, που πρώτη τον κατήγγειλε, λίγο πριν αρχίσει η δίκη κάνει έκκληση με εξώδικό της να προστατευτεί από τα ΜΜΕ, ζητώντας να μην προβληθεί το πρόσωπό της, ώστε να περιοριστεί όσο γίνεται ο διασυρμός της, αφού τα βίντεό της κυκλοφορούν ακόμα στο διαδίκτυο.

"Παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν έχει αλλάξει κάτι γι' αυτή", αναφέρει η δικηγόρος της, Σταυρούλα Πρίλη.

Ζητά αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ 

Την ίδια ώρα, άλλη πρώην σύντροφος του παρουσιαστή θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη, καθώς εξακολουθεί να τη διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεο της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, εξήγησε πως "θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί".

"Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό", τόνισε.

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.