Στο νοσοκομείο ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα

Στο νοσοκομείο ο γιος του Στο νοσοκομείο ο γιος του

Ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, Κωνσταντίνος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους του φίλους ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς κατέρρευσε ο οργανισμός τους.

Με ανάρτησή του στα Social Media, ο γιος του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα έδωσε το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι δεν νοσεί από κορονοϊό αλλά ενημέρωσε πως έπαθε υπερκόπωση.

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Χαρδαβέλλα 

«Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο είχαμε αυτές τις μέρες αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Δεν είναι Covid για όσους αναρωτιέστε, είναι η κόπωση και το άγχος των τελευταίων μηνών, τα οποία κακώς αγνόησα. Σε μια προσπάθεια να είμαι ταυτόχρονα παντού, ο οργανισμός μου κατέρρευσε και κάπως έτσι βρισκόμαστε εδώ με διαφορά σωληνάκια στο χέρι.

Ο κυρίως λόγος που το ανεβάζω αυτό είναι για να πω σε όλους ότι τίποτα δεν αξίζει να θυσιάζουμε την υγεία μας. Να ακούτε το σώμα σας γιατί αυτό ξέρει πότε είναι η ώρα να κάνετε διάλειμμα. Και αν όχι για εσάς, κάντε το για τα άτομα που σας αγαπάνε και θα ανησυχήσουν αν σας συμβεί κάτι. Όσο για μένα, κάνω μια μικρή επαναφορά του συστήματος και θα επιστρέψω σύντομα τόσο στo Δήμο Παλαιού Φαλήρου όσο και στο διαιτολογικό γραφείο μου, καθώς βέβαια και στο New York College και τους μαθητές μου», έγραψε ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας στο post του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.