Βίντεο ντοκουμέντο με την προσπάθεια των διασωστών να μεταφέρουν τις σορούς των 3 ορειβατών

Βίντεο ντοκουμέντο με την Βίντεο ντοκουμέντο με την

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα που δείχνει τις προσπάθειες των διασωστών να μεταφέρουν τις σορούς των 3 ορειβατών.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε κακώσεις που συνδέονται με πτώση από ιδιαίτερα μεγάλο ύψος, ενώ βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το mega και καταγράφει την προσπάθεια των σωστικών συνεργείων να μεταφέρουν τις σορούς των τριών άτυχων αναρριχητών, αποτυπώνει τις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η σφοδρή χιονόπτωση στην περιοχή.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το mega βλέπουμε την προσπάθεια που καταβάλλουν οι διασώστες για να μεταφέρουν τις σορούς των τριών άτυχων αναρριχητών από την χαράδρα της Στύγας.

Δεμένοι μεταξύ τους με ένα σχοινί μετακινούν με μεγάλη προσοχή τις σορούς μέσα από τις απότομες χιονισμένες διαδρομές.

Η επιχείρηση διήρκησε πάνω από οκτώ ώρες.

Η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο των τριών αναρριχητών έδειξε πολλαπλές κακώσεις που οφείλονται σε πτώση από ύψος.

«Φέρανε κακώσεις κεφαλής, θώρακος, κοιλίας, άκρων, πυέλου, όχι όλες μαζί το κάθε άτομο» δήλωσε η Αγγελική Τζιόλα, πρ. ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.