Η κακοκαιρία «μεταφέρει» τα αφιερώματα από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη

Η κακοκαιρία «μεταφέρει» Η κακοκαιρία «μεταφέρει»

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, που θα πλήξει σήμερα (και) τη Θεσσαλονίκη, αναγκάζει τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Άρη να μεταφέρουν όλα τα αφιερώματα που βρίσκονται στο χώρο όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης Καμπανός.

Πλήθος ανθρώπων συνέρρεε όλες τις προηγούμενες ημέρες στο σημείο όπου δέχθηκε τα φονικά χτυπήματα ο 19χρονος φίλαθλος του Άρη, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο νέο.

Το κύμα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα μετά τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Εκατοντάδες είναι τα κεριά, τα αφιερώματα, τα κασκόλ και να μηνύματα που έχουν εναποθέσει φίλαθλοι και όχι μόνο στο σημείο της φονικής επίθεσης.

Ωστόσο, ο ΑΣ Άρης ενημερώνει ότι το πρωί της Δευτέρας 07/02 θα συγκεντρώσει ό,τι έχει αποθέσει ο κόσμος προς τιμήν του Άλκη και αιτία είναι η κακοκαιρία η οποία αναμένεται να πλήξει τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ερασιτέχνης «δε θέλει σε καμία περίπτωση να προκληθεί η παραμικρή φθορά λόγω καιρού στα αφιερώματα που κατέθεσαν εκατοντάδες άνθρωποι, από την οικογένεια του συλλόγου, αλλά και φίλαθλοι - εκπρόσωποι δεκάδων ομάδων, για να τιμήσουν τη μνήμη του Άλκη».

Για αυτόν το λόγο θα συγκεντρώσει τα πάντα σε χώρο του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα ανακοινωθεί, ώστε «ο κόσμος να συνεχίσει να αποτίει φόρο τιμής στον Άλκη». Επίσης, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΑΣ Άρη, τονίζεται ότι στη συνέχεια, σε συνεννόηση με τους γονείς του 19χρονου, θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.