Ρόδος: Εφιάλτης για 81χρονο στα χέρια αδίστακτων ληστών που μπούκαραν στο σπίτι του

Ρόδος: Εφιάλτης για 81χρονο Ρόδος: Εφιάλτης για 81χρονο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 81χρονος ιδιοκτήτης σπιτιού στη Ρόδο ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ανάστατη είναι η Ρόδος έπειτα από την καταγγελία ενός άνδρα ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα άτομα που είχαν καταφέρει να μπουν στο σπίτι, όσο εκείνος κοιμόταν. Όταν τους αντιλήφθηκε τον φίμωσαν και απλώς τους έβλεπε να ψάχνουν και να φεύγουν από το σπίτι του με ένα μαύρο τσαντάκι.

Οι μπουκαδόροι ήταν Τρεις Έλληνες Ρομά και ένας 23χρονος Αλβανός οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα, για να τον λήστεψουν. Οι δύο πρώτοι, ηλικίας 16 και 20 ετών, όπως και ο 23χρονος, εντοπίστηκαν λίγες ώρες μετά την πράξη τους και επρόκειτο να οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ αναζητείται ο 22χρονος συγκατηγορούμενος τους.

Οι ληστές αφαίρεσαν ένα μαύρο τσαντάκι, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα του 81χρονου και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.