Το μέτρο στη διασκέδαση που... ήρθε για να μείνει

Το μέτρο στη διασκέδαση Το μέτρο στη διασκέδαση

Εδώ και λίγες μέρες τρέχουν τα νέα μέτρα χαλάρωσης στην εστίαση, με την απελευθέρωση κυρίως του ωραρίου στη διασκέδαση.

Μπορεί να έχει απελευθερωθεί το ωράριο σε μπαρ και εστιατόρια ωστόσο, δεν φαίνεται να αλλάζει η απαγόρευση για όρθιους πελάτες σε νυχτερινά κέντρα, δηλαδή σε μπαρ και μπουζούκια.

Συγκεκριμένα, στα μαγαζιά εξακολουθούν να μην επιτρέπονται όρθιοι πελάτες. Μάλιστα, στη χθεσινή συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων του υπ. Υγείας οι ειδικοί αποφάνθηκαν πως προς το παρόν δεν υπάρξει καμία επιπλέον χαλάρωση τουλάχιστον για την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, δεν ελήφθη απόφαση για αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα. Συνεπώς, οι φίλαθλοι θα καταλαμβάνουν μόνο το 10% της χωρητικότητας του κάθε γηπέδου.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είχε αναφέρει σε δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα πως θα επανεξεταστεί η αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα. Ωστόσο, όπως έκρινε η Επιτροπή, αυτό δεν μπορεί να γίνει ακόμα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.