Κυκλοφοριακό χάος: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό, πού υπάρχουν προβλήματα

Κυκλοφοριακό χάος: Κυκλοφοριακό χάος:

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί σε αρκετούς δρόμους της Αττικής με τα σημαντικότερα προβλήματα να καταγράφονται στον Κηφισό.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται αυτή την ώρα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό, ενώ αυξημένη κίνηση καταγράφεται και σε δρόμους της Αττικής.

Σύμφωνα με την τροχαία, αυξημένη είναι η κίνηση στα εξής σημεία:

Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) – ΥΨΟΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΩΝ Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) ΑΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΕΩΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Πέτρου Ράλλη ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ Λ. Κηφισίας (άνοδος) ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΕΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Αττική Οδό, καθυστερήσεις υπάρχουν στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. 5′-10′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις και στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄- 10΄στην έξοδο προς Λαμία.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
5'-10' από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄- 10΄στην έξοδο προς Λαμία.

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) February 1, 2022

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.