Σφίγγεται η καρδιά σου: Έχασαν σε τρία χρόνια και τα τρία τους παιδιά - «Οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά»

Σφίγγεται η καρδιά σου: Σφίγγεται η καρδιά σου:

Αλύπητα χτυπήματα από τη μοίρα έχει δεχτεί μια οικογένεια στην Πάτρα, αφού σε διάρκεια τριών ετών έχει «χάσει» τα τρία της παιδιά.

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα με το χαμό τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια. 

Όπως αναφέρουν οι αρχικές πληροφορίες, φαίνεται πως οι αιτίες του θανάτου των τριών κοριτσιών είναι διαφορετικές και οι γονείς και οι γιατροί ψάχνουν απαντήσεις.

Συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2019 έφυγε από τη ζωή η 3,5 χρόνων μικρή κόρη τους. Δέκα μέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία και μπήκε εσπευσμένα να κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία, ενώ την Δεύτερη την έκανε στην Αθήνα όπου και νοσηλευόταν.

Οι εξετάσεις της τότε ήταν πολύ καλές και δεν προμήνυαν την τραγωδία. Μία μέρα όμως, η μικρή κοιμήθηκε με την μητέρα της, άνοιξε κάποια στιγμή τα μάτια της, είπε κάτι και έφυγε από τη ζωή.

Τον περασμένο Μάρτιο χάθηκε και το μόλις 6 μηνών κοριτσάκι τους, ενώ τώρα ήταν η σειρά της τρίτης τους κόρης να φύγει από τη ζωή, δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τον Κ. Φλαμή, ο οποίος έχει επικοινωνία με τη μητέρα των παιδιών, «είναι διαφορετικός ο λόγος που τα κοριτσάκια έφυγαν από τη ζωή. Η Ίριδα, σε ηλικία 6 μηνών, ουσιαστικά πέθανε στον ύπνο της, από αιφνίδιο συμβάν. Η Μαλένα 3,5 ετών, είχε πρόβλημα και με καρκίνο, αλλά ουσιαστικά έφυγε από άλλον λόγο.

Είναι πραγματικά μια πολύ περίεργη ιστορία. Οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά προς το παρόν. Υπάρχει μία λύση να στείλουν κάποια όργανα από τη Τζωρτζίνα στο εξωτερικό για να δουν αν υπήρχε κάτι γονιδιακό, όμως μέχρι τώρα ο γονιδιακός έλεγχος που έχει γίνει δεν έχει δείξει κάτι».

Ο κ. Φλαμής ανέφερε πως μίλησε χθες με τη μητέρα μέσω μηνυμάτων. «Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχει χάσει τρία κορίτσια μέσα σε τρία χρόνια».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.