Η μάνα του Πάνου Νάτση δεν θα μάθει ποτέ για το χαμό του γιου της (βίντεο)

Η μάνα του Πάνου Νάτση δεν Η μάνα του Πάνου Νάτση δεν

Η μητέρα του Πάνου Νάτση δεν θα μάθει ποτέ για τον θάνατο του αγαπημένου της γιου, σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και συνάδελφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση, μίλησε για τον θάνατο του 31χρονου ηθοποιού στο τροχαίο. Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποκάλυψε ότι η μητέρα του δεν θα το μάθει, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει».

Από τη μεριά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε».

«Δεν θα είναι στην κηδεία δηλαδή;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να προσθέτει «μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.