Διπλή τραγωδία στο Ηράκλειο, εντόπισαν νεκρά τα αδέρφια τους μέσα στο σπίτι τους

Διπλή τραγωδία στο Διπλή τραγωδία στο

Διπλή τραγωδία στο Ηράκλειο την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, δύο άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή και εντοπίστηκαν νεκροί από τα αδέρφια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας επισκέφθηκε το σπίτι του αδελφού του, ωστόσο εντόπισε τον 65χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του ο οποίος πιθανότατα επήλθε από παθολογικά αίτια.

Επίσης στο Αφρατί του Δήμου Βιάννου, όπως έγραψε το ekriti.gr, μία γυναίκα εντόπισε νεκρό τον 55χρονο αδελφό της μέσα στο σπίτι του. Και αυτός ο θάνατος έχει καταγραφεί ως αιφνίδιος, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.