Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος για την επίθεση με τα γκαζάκια στην πολυκατοικία

Βιασμός 24χρονης στη Βιασμός 24χρονης στη

Ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος, το γραφείο του οποίου μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων το πρωί στη Θεσσαλονίκη, μίλησε λίγες ώρες μετά την επίθεση (με γκαζάκια), στην πολυκατοικία που βρίσκεται το δικηγορικό του γραφείο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλεξόπουλος σημείωσε ότι «ο πόλεμος λάσπης που γίνεται στο πρόσωπό μου εδώ και δύο εβδομάδες είχε ως αποτέλεσμα τη σημερινή επίθεση, από την οποία ευτυχώς είχαμε μόνον υλικές ζημιές.»

Παράλληλα, τόνισε ότι έχει στοχοποιηθεί ο ίδιος, η οικογένειά του και οι συνεργάτες του.

«Από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βία φραστική ή άλλου είδους βία στην 24χρονη, όπως ψευδώς καταγγέλθηκε στο Τ.Α. Λευκού Πύργου», υποστήριξε στη συνέχεια ο δικηγόρος.

Επιπλέον, σημείωσε ότι ουδέποτε κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 24χρονης. «Ευτυχώς διενεργήθηκε τάχιστα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και απ’ ότι προκύπτει από τις καταθέσεις δεν στοιχειοθετείται καμία ποινική πράξη εις βάρος μου. Η αλήθεια θα λάμψει».

Τέλος, τόνισε ότι δεν εκπροσωπεί κανέναν από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης και ότι δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο μπήκε στο στόχαστρο.

Σημειώνεται ότι στην ίδια πολυκατοικία που βρίσκεται το γραφείο του δικηγόρου, βρίσκεται και το διαμέρισμα ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.