Τζουμέρκα: Βαριά τραυματισμένος εντοπίστηκε ο 21χρονος που χάθηκε ενώ έκανε σκι

Τζουμέρκα: Βαριά Τζουμέρκα: Βαριά

Βαριά τραυματισμένος, εντοπίστηκε σε δύσβατη χαράδρα ο 21χρονος, ο οποίος το πρωί ξεκίνησε να κάνει ορειβατικό σκι και λίγο αργότερα χάθηκε στα Τζουμέρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από ορειβάτες πού βρίσκονται την περιοχή Καταφύγιο Τζουμέρκων, ο νεαρός εντοπίστηκε από τον πατέρα του και δύο ακόμα άτομα πού βρίσκονται δίπλα του.

Σε λίγο αναμένεται να φτάσει ελικόπτερο προκειμένου να γίνει η επιχείρηση απεγκλωβισμού του από τη χαράδρα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ήταν μεγάλη είναι η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός 21χρονου, ο οποίος έκανε ορειβατικό σκι νωρίς το πρωί κοντά στο καταφύγιο των Τζουμέρκων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί πήγε μαζί με τον πατέρα του ο οποίος κάποια στιγμή έχασε τον γιο του από την περιοχή όπου βρίσκονταν μαζί.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.