Άρτα: Επιχείρηση διάσωσης 48χρονου πυροσβέστη, δύσκολη η προσέγγιση στο σημείο

Άρτα: Επιχείρηση διάσωσης Άρτα: Επιχείρηση διάσωσης

Εγκλωβισμένος σε δύσβατη περιοχή βρίσκεται στην ορεινή Άρτα βρίσκεται 46χρονος πυροσβέστη.

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της 5 ΕΜΑΚ για τη διάσωση 48 χρόνου πυροσβέστη που έχει εγκλωβιστεί σε ορεινή περιοχή στο Αθαμάνιο Άρτας.

Ο πυροσβέστης έκανε ορειβασία στην περιοχή και κάτω από άγνωστες συνθήκες εγκλωβίστηκε από το χιόνι και τον παγετό.

Η θερμοκρασία στην περιοχή τους αγγίζει -16 βαθμούς Κελσίου. Στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τους συναδέλφους του, ενημέρωσε πως δεν νιώθει τα χέρια και τα πόδια του. Από τις 9 το βράδυ δεν απαντά στο κινητό του.

Στο σημείο κινήθηκε κλιμάκιο της 5 ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό από τα Γιάννινα και ως αυτή τη στιγμή οι πυροσβέστες δεν καταφέρνουν να προσεγγίσουν το σημείο που τους υπέδειξε τηλεφωνικά ο εγκλωβισμένος συνάδελφός τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ σε λίγη ώρα θα απογειωθεί από την Ελευσίνα ελικόπτερο super puma που θα ερευνήσει την περιοχή και θα επιχειρήσει τον απεγκλωβισμό από τον αέρα στο πρόβλημα των συνθηκών.

 

 

 

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.