Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο σε «τρελή πορεία» έπεσε πάνω σε ταξί

Σοβαρό τροχαίο στη Σοβαρό τροχαίο στη

Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με ταξί σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο να πέφτει πάνω σε ένα ταξί και στη συνέχεια να «καβαλάει» ένα πεζοδρόμιο.

Το λεωφορείο, ήταν σε τρελή πορεία και έπεσε πάνω στο ταξί με ιδιαίτερη σφοδρότητα, προκαλώντας του μεγάλες υλικές ζημιές.
Στη συνέχεια ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω σε ένα δένδρο, που σταμάτησε την πορεία του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival, λεωφορείο συγκρούστηκε με ταξί στην οδό Βρυούλων, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Μάλιστα το λεωφορείο έπεσε πάνω σε δέντρα και πινακίδα της Τροχαίας και κατέληξε στο πεζοδρόμιο.

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, περίπου 60 ετών. Παρελήφθη από σταθμό ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε με κακώσεις άνω και κάτω στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου σε καλή κατάσταση.

Ευτυχώς, δεν υπήρχαν επιβάτες εντός του λεωφορείου ενώ, κάτοικος της περιοχής σημείωσε πως μάλλον λύθηκε το χειρόφρενο και ο οδηγός δεν μπόρεσε να το σταματήσει.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.