Κρήτη: Ώρες αγωνίας για αγνοούμενο κτηνοτρόφο - Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανεύρεσής του

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για Κρήτη: Ώρες αγωνίας για

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση του 60χρονου κτηνοτρόφου που βρισκόταν σε ορεινή περιοχή της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ενημερωτικής ιστοσελίδας cretapost, o κτηνοτρόφος βρισκόταν στα ορεινά του Οροπεδίου Λασιθίου και συγκεκριμένα στην περιοχή Άγιος Μανώλης όταν είχε την τελευταία επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους.

Η σύζυγος ειδοποίησε τις τοπικές αρχές και εν συνεχεία ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική άνδρες της οποίας από το κλιμάκιο στο Κατωφύγι Βιάννου πρόκειται να επιχειρήσουν είτε σήμερα είτε αύριο το πρωί.

Παρά το γεγονός το υψόμετρο στο οποίο βρίσκεται ο κτηνοτρόφος είναι περίπου στα 1.150 μέτρα οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και προσβάσιμοι για τις αρχές που θα επιχειρήσουν στην περιοχή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.