Αργος: Έδιωξαν υπερήλικη γυναίκα από το νοσοκομείο επειδή δεν είχαν υλικά να τη χειρουργήσουν

Αργος: Έδιωξαν υπερήλικη Αργος: Έδιωξαν υπερήλικη

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία για το νοσοκομείο του Άργους προέβη ιερέας της περιοχής.

Συγκεκριμένα ο ιερέας κατήγγειλε ότι οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου έδιωξαν την υπερήλικη μητέρα του γιατί δεν είχαν υλικά για να τη χειρουργήσουν.

«Ντροπή και αίσχος για το Νοσοκομείο του Άργους. Εισήχθη η μητέρα μου ηλικίας 85 ετών με κάταγμα ισχύος και η απάντηση είναι ότι δεν μπορούν να την χειρουργήσουν διότι δεν υπάρχουν χρήματα στο νοσοκομείο για αγορά υλικών του χειρουργείου», λέει ο ιερέας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας argolikeseidhseis.

Ο ιερέας καταλήγει ως εξής: «Μας είπαν να την πάρουμε στο σπίτι και μετά από 21 μέρες θα αποκατασταθεί το κάταγμα. Μετά από πολλά παράπονα μας απαντούν ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το χειρουργείο που θα υπάρχουν τα χρήματα. Αν είναι δυνατόν να μας λένε να την πάρουμε σπίτι μας. Αν είναι δυνατόν να λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου για αυτού του είδους περιστατικά…»

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.