Κακοκαιρία «Ελπίς»: Αργία στο Δημόσιο σε Αττική, Κρήτη, Ν. Αιγαίο, Βοιωτία, Εύβοια, Στερεά Ελλάδα την Τετάρτη

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Αργία Κακοκαιρία «Ελπίς»: Αργία

Αργία και «κατεβασμένα ρολά» στο Δημόσιο και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, καθώς δεν θα λειτουργήσει στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Ελπίδα.

Όπως ανακοινώθηκε, έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχές της επικράτειας που επλήγησαν από έντονα καιρικά φαινόμενα και αποφασίστηκε η επέκταση αναστολής λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, οι δημόσιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν.

Εξαιρούνται της απόφασης:

(α) οι υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού,
(β) οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,
(γ) οι δημόσιες δομές υγείας,
(δ) τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και
(ε) υπηρεσίες, η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου, κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικείας οργανικής μονάδας, που κοινοποιείται στους υπαλλήλους με κάθε πρόσφορο μέσο.

Αναλυτικά το ΦΕΚ με το τι θα ισχύσει την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.