Σαρώνει την Αττική η κακοκαιρία «Ελπίς»: Απαγορεύεται η κυκλοφορία για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων

Σαρώνει την Αττική η Σαρώνει την Αττική η

Η έντονη χιονόπτωση που έχει ξεκινήσει στην Αττική τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει προβλήματα στους δρόμους και στις συγκοινωνίες.

Με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, για ειδικούς λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω δυσμενών και φαινομένων, από την 14.00 ώρα της ημέρας 24/ 1/2022 έως ύφεση των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δ.Π.Λ. Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω.

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα παρακάτω οχήματα:

Οχήματα οδικής βοήθειας Φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι Οχήματα εκτάκτου ανάγκης

Η ανωτέρω κυκλοφοριακή ρύθμιση δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι συνθήκες αυτές επιβάλλουν.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.