Γεωργία Μπίκα: Τι θα καταθέσουν σήμερα οι δύο νέοι μάρτυρες - Εξελίξεις με τις τοξικολογικές

Γεωργία Μπίκα: Τι θα Γεωργία Μπίκα: Τι θα

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμούς της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα - Ποιο καταθέτουν σήμερα, Δευτέρα

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται για μία ακόμη ημέρα στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, καθώς σήμερα καταθέτουν δύο ακόμη μάρτυρες.

Πιο συγκεκριμένα, ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθούν τη Δευτέρα ο φίλος του εργοδότη της νεαρής κοπέλας - που τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς - καθώς και η 17χρονη που ήταν μαζί της στο πάρτι για κάποιες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, ο πρώτος μάρτυρας θα καταθέσει όσα έζησε όταν παρέλαβαν την κοπέλα έπειτα από τηλεφώνημά της - λίγες ώρες μετά τον βιασμό της - ενώ θα περιγράψει και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Η ανήλικη φίλη της καταγγέλλουσας, από την άλλη - η οποία άλλωστε έχει ήδη καταθέσει μία φορά - αναμένεται να διηγηθεί όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της παραμονής της στην σουίτα, θα διευκρινίσει για ποιο λόγο αποφάσισε να φύγει η ίδια, αλλά και γιατί η 24χρονη ξαναγύρισε στο πάρτι.

Η 17χρονη είχε καταθέσει πως «η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη και ξεκινήσαμε για να φύγουμε».

«Μόλις κατεβήκαμε η Γεωργία άρχισε να λέει ότι δεν είναι καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητο της για να γυρίσει σπίτι.

Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα έμενε στο ξενοδοχείο.

Το μεσημέρι όταν ξύπνησα βρήκα τρεις κλήσεις στο κινητό μου από την Γεωργία. Την πήρα αμέσως τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά ήταν απενεργοποιημένη. Κατά τις 18:00 μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε όσα έγιναν κι ότι έπεσε θύμα βιασμού».

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση των τοξικολογικών

Την ίδια ώρα, σχεδόν στο 100% έχει ολοκληρωθεί - από τους ειδικούς επιστήμονες του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης - η διαδικασία ανίχνευσης επιπρόσθετων στοιχείων στις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThessToday.gr, μάλιστα, τα αποτελέσματα αναμένεται να φτάσουν στο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ μέσα στην εβδομάδα.

Επί μέρες αναλυτές και ειδικοί επιστήμονες μελετούσαν προσεκτικά τα δείγματα της Γεωργίας, ενώ πλέον απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες «τρέχουν» αυτή τη στιγμή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.