Έκλεισε για τα φορτηγά η Εθνική Οδός στο ύψος της Καλυφτάκη

Έκλεισε για τα φορτηγά η Έκλεισε για τα φορτηγά η

Μάχη αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ώρες για να παραμείνει ανοιχτή η Εθνική Οδός, η οποία ήδη έκλεισε για τα φορτηγα, την ώρα που η κακοκαιρία Ελπίς επελαύνει.

Η κακοκαιρία Ελπίς επελαύνει αυτή την ώρα και στην Αττική. Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε εγρήγορση και το στοίχημα είναι να κρατηθεί ανοιχτή η Εθνική Οδός.

Η τροχαία πάντως ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στα Βαρέα Οχήματα και στα δύο ρεύματα.

Κλειστή μόνο η Λεωφόρος Πάρνηθας

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία στην Αττική διεξάγεται κανονικά σε όλους τους δρόμους που είχε διακοπεί χθες εκτός από τη Λεωφόρο Πάρνηθας που παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας από το τελεφερίκ και πάνω.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.