Θρίλερ με το θάνατο 38χρονης στην Καβάλα, πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)

Θρίλερ με το θάνατο 38χρονης Θρίλερ με το θάνατο 38χρονης

Αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν με τον μυστήριο θάνατο 38χρονης στην Καβάλα.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από το Λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή της Καβάλας. Η γυναίκα, που είχε καταγωγή από τη Ρουμανία, βρισκόταν στην χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές.

Σύμφωνα με τον Alpha, η υπόθεση θανάτου της 38χρονης φωτογράφου έχει εξελιχθεί σε θρίλερ.

Η γυναίκα είχε ενημερώσει τον πρώην σύζυγό της καθώς και στενούς συγγενείς της ότι θα έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει λίγες ημέρες με κάποιο φιλικό της πρόσωπο που είχε γνωρίσει στη Θάσο.

Ωστόσο, η 38χρονη μητέρα δύο παιδιών ηλικίας έξι και 11 ετών, βρέθηκε νεκρή μετά από χρονικό διάστημα που δεν απαντούσε σε κλήσεις συγγενών της.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Κεραμωτής στην Καβάλα, όπως μεταδίδει ο Alpha.

Ειδικότερα, στελέχη της τοπικής λιμενικής Αρχής ανέσυραν τη σορό και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου ακολούθησε η διαδικασία της ταυτοποίησης. Όπως ανακοινώθηκε, προανάκριση για τις συνθήκες θανάτου διενεργεί το Β' Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.