Ραγδαίες εξελίξεις για τον βιασμό 24χρονης: Άρχισε έρευνα για κύκλωμα και στην Κύπρο

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Ραγδαίες εξελίξεις για τον

Πραγματοποιούνται έρευνες για καταγγελίες που αφορούν κύκλωμα που φαίνεται πως δρα σε Ελλάδα και Κύπρο και σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις διερευνώνται και στην Κύπρο καταγγελίες που αφορούν κύκλωμα που φαίνεται πως δρα στις δύο χώρες.

H υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Στέφη Δράκου, επιβεβαίωσε πως ο Αρχηγός της Αστυνομίας σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα εργάζονται ήδη προς την κατεύθυνση της διερεύνησης των καταγγελιών.

Επιστολή στον Βουλευτή του ΑΚΕΛ

Η κ. Δράκου από την πλευρά της είπε ότι η επιστολή που είχε σταλεί από τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Χρίστο Χριστοφίδη, προς τον γενικό εισαγγελέα κοινοποιήθηκε και στην ίδια και έχει ήδη μιλήσει σχετικά με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος σε συνεργασία με τον γενικό εισαγγελέα ενεργεί με τον σωστό τρόπο για διερεύνηση αυτής της καταγγελίας.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε πως η δικαιοσύνη στην Κύπρο θα δουλέψει και δουλεύει, ενώ είπε ότι δεν έχουν σχέση τα ονόματα αλλά κατά πόσο στοιχειοθετείται συγκεκριμένο αδίκημα.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστόφιδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι επικοινώνησε με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος προχώρησε στις καταγγελίες για την υπόθεση και του ανέφερε ότι θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες σε κατάθεση στην κυπριακή αστυνομία.

{https://www.youtube.com/watch?v=0Ie5AnJ_LaA&feature=emb_title}

Κύπριος μεγάλης οικογένειας στο κύκλωμα

Για την επιστολή του προς τον Αρχηγό Αστυνομίας σχετικά με το κύκλωμα εμπορίας προσώπων της Θεσσαλονίκης μίλησε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης. 

«Τα πιο πολλά μου στοιχεία τα έχω συλλέξει από μαρτυρίες από κοπέλες που έχουν βιώσει τα σχετικά από αυτή την ομάδα. Κυρίως είναι πέντε αυτές οι κοπέλες που δίνουν όλες τις πληροφορίες μέχρι σήμερα. Έχω καθημερινή επαφή μαζί τους για να βλέπω αν είναι καλά και αν χρειάζονται κάτι και αν κινδυνεύουν από κάτι. Υπάρχουν σαν αφεντικά της κάθε μονάδας. Ένας στη Θεσσαλονίκη, ένας στην Αθήνα και στην Κύπρο και μάλλον και στο εξωτερικό. Στην Κύπρο υπάρχει ένα συγκεκριμένο όνομα.

Όλες οι μαρτυρίες έχουν διαφοροποιήσεις αλλά τα ονόματα είναι σχεδον πάντα ίδια οπότε το όνομα της Κύπρου είναι μεγάλης οικογένειας με μεγάλη ιστορία και πιστεύω ότι σύντομα οι αρχές θα καταλήξουν σε στοιχεία για να φέρουν τον άνθρωπο αυτό ενώπιον της δικαιοσύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

{https://www.youtube.com/watch?v=aNLK73LFM84}

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.