Ένταση με ακροδεξιούς στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου: Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς - Σε επιφυλακή τα ΜΑΤ (βίντεο)

Ένταση με ακροδεξιούς στο Ένταση με ακροδεξιούς στο

Έκρυθμο παραμένει το κλίμα στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου, όπου έκαναν την επανεμφάνισή τους άτομα του ακροδεξιού χώρου, με την Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας να καταγγέλει τον ξυλοδαρμό μαθητών χθες το πρωί από ομάδα εθνικιστών.

Είναι χαραχτηριστικό πως, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ένας 20χρονος χρειάστηκε να μεταβεί στο «Ιπποκράτειο» λόγω τραυματισμού του. 

Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου προπάθησαν ανεπιτυχώς να προβούν σε κατάληψη το πρωί της Τετάρτης, ενώ εντέλει λίγο μετά τις 9:15 το πρωί αποχώρησαν από την είσοδο του σχολείου που ήταν συγκεντρωμένοι, με το σχολείο να συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του, αν και πολλοί ήταν οι μαθητές που προτίμησαν να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτά του GRTimes.gr, δύο κλούβες των ΜΑΤ βρέθηκαν περιμετρικά του σχολικού συγκροτήματος, καθώς και σήμερα ατόμα του εθνικιστικού χώρου βρέθηκαν στο σχολείο με τρικάκια αλλά και αυτοκόλλητα, καλώντας τους μαθητές να τους ακολουθήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές, ανάμεσα στα άτομα υπήρχαν και εξωσχολικοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο ΕΠΑΛ είχαν σημειωθεί επεισόδια και πριν από λίγους μήνες - έπειτα από επεισόδια με ακροδεξιούς στο 1ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης - ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που άτομα του ακροδεξιού χώρου εμφανίζονται στο σχολείο και προσπαθούν να οργανώσουν μαθητές στους κόλπους τους.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.