Κατερίνα Μονογυιού: Τι έλεγε το 2020 για τη συμμετοχή του αδικοχαμένου αδελφού της Τζώρτζη στο «The Wall» (βίντεο)

Κατερίνα Μονογυιού: Τι Κατερίνα Μονογυιού: Τι

Για τον αδελφό της Τζώρτζη που χάθηκε σε φρικιαστικό τροχαίο ατύχημα στη Βούλα, είχε μιλήσει το 2020 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συμμετάσχει στο reality «The Wall» που προβλήθηκε το 2003. Ο ίδιος μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει η Κατερίνα Μονογυιού.

Στην ίδια εκπομπή, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί έγινε αντικείμενο αρνητικών και χλευαστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ομιλία της στη Βουλή, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει, ενώ δήλωσε πληγωμένη με τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη.

«Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής, αλλά επειδή είχα κάνει προετοιμασία αποσπάστηκε η προσοχή μου και μου βγήκε η δυσλεξία. Κάποιοι μου είπαν γιατί δεν το είχες αποκαλύψει από πριν, δεν είχα ερωτηθεί σχετικά και δεν μου είχε ξανά τύχει σε κοινό να δυσκολευτώ να διαβάσω. Πολλά παιδιά γεννιούνται με δυσλεξία, δεν φταίμε εμείς» δήλωσε συγκινημένη και συνέχισε: «Αυτό που με στεναχώρησε είναι το ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία, μου έστειλαν πολλά μηνύματα άτομα με δυσλεξία στο Instagram. Ένιωσαν θιγμένα, ότι θα τα κοροϊδέψουν αν πουν ότι έχουν δυσλεξία».

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.