Τζώρτζης Μονογυιός: Ποιος ήταν ο νεκρός οδηγός της Ferrari, η συμμετοχή του σε ριάλιτι το 2003 (βίντεο)

Τζώρτζης Μονογυιός: Ποιος Τζώρτζης Μονογυιός: Ποιος

O 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, οδηγός της μοιρίας Ferrari, στο τροχαίο στη Βούλα ήταν ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας. Είχε πάρει μέρος σε ριάλιτι του ΑΝΤ1 το 2003 

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, που βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Πέμπτης, όταν η Ferrari του «καρφώθηκε» σε δέντρο στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα, είχε γίνει ευρύτερα γνωστός το 2003.

Τότε είχε λάβει μέρος στο reality του ΑΝΤ1, «The Wall». Η Κατερίνα Μονογυιού, είχε αναφέρει σε συνέντευξή της για τον αδικοχαμένο πια αδερφό της «Ο Τζώρτζης, εντάξει τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι».

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, οδηγούσε για πρώτη φορά το υπερπολυτελές αυτοκίνητο, του οποίου τον έλεγχο φέρεται να έχασε προσπαθώντας να αποφύγει πεζό και ενώ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με τη γνωστή τραγική κατάληξη.

{https://www.youtube.com/watch?v=Rk9r4CjjmVo&t=2s}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.