Απίστευτο περιστατικό: Κόλλησε κορονοϊό για να πάρει πιστοποιητικό αλλά πέθανε η μάνα του, παρέμβαση εισαγγελέα

Απίστευτο περιστατικό: Απίστευτο περιστατικό:

Εισαγγελέας επενέβη μετά την απίστευτη καταγγελία ότι ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη κόλλησε κορονοϊό για να πάρει το αντίστοιχο πιστοποιητικό και τελικά νόσησε στη συνέχεια και η μητέρα του!

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί μια καταγγελία για ανεμβολίαστο άνδρα, ο οποίος φέρεται να μην τηρούσε τα μέτρα για τον κορονοϊό, ώστε να μολυνθεί από Covid-19 και να πάρει πιστοποιητικό νόσησης.

Τελικά, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, κόλλησε τη μάνα του, η οποία πέθανε.

Στο πλαίσιο της έρευνας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης θα ζητήσει από την Αστυνομία να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της παραβίασης των μέτρων πρόληψης ασθενειών και της έκθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο αλλά και βαριά σωματική βλάβη.

Παράλληλα θα ερευνηθεί η τυχόν ευθύνη γιατρού, ο οποίος φέρεται να συμβούλευε γιο και μητέρα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.