Δημοσιογράφος αποκάλεσε την Θεοδωρίδου... Παπαευαγγέλου, η επική απάντηση της (βίντεο)

Δημοσιογράφος αποκάλεσε Δημοσιογράφος αποκάλεσε

Με κάνατε πιο νέα, ευχαριστώ, ήταν το δώρο των Χριστουγέννων», είπε η Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση κάνοντας μέχρι και τον κ. Θεμκιστοκλέους που ήταν από δίπλα να γελάσει.

Το λάθος έγινε όταν η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, κ. Μαρία Θεοδωρίδου, ολοκλήρωνε την ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών και την εξάπλωση της μετάλλαξης «Omicron», με μια δημοσιογράφο να την αποκαλεί λανθασμένα «Παπαευαγγέλου».

Συγκεκριμένα, την ώρα που η κ. Θεοδωρίδου έδινε της ευχές της για καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα, η δημοσιογράφος που συντόνιζε την ενημέρωση ακούστηκε να λέει, «ευχαριστούμε πολύ κυρία Παπαευαγγέλου… κυρία Θεοδωρίδου, συγγνώμη» και στη συνέχεια χαμογέλασε για το μπέρδεμα.

Η κ. Θεοδωρίδου ωστόσο δεν έχασε ευκαιρία να απαντήσει στο λεκτικό ατόπημά της λέγοντας αστειευόμενη: «Με κάνατε πιο νέα, ευχαριστώ, ήταν το δώρο των Χριστουγέννων», κάνοντας μέχρι και τον κ. Θεμκιστοκλέους που ήταν από δίπλα να γελάσει.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα (σ.σ. μετά το 13.30)

{https://youtu.be/xuAMcMMJ15k}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.