Έδεσσα: «Ο 33χρονος έσυρε στο δρόμο την 17χρονη χτυπώντας την» - Αύριο στον ανακριτή (βίντεο)

Έδεσσα: «Ο 33χρονος έσυρε Έδεσσα: «Ο 33χρονος έσυρε

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 33χρονος -ο οποίος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί- που φέρεται να ξυλοκόπησε την 17χρονη στην Έδεσσα, «του ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσουν, ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο», λέει ο δικηγόρος της ανήλικης.

Η μητέρα του 17χρονου κοριτσιού, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, έφτασε και εκείνη στην εισαγγελία, προκειμένου να δηλώσουν υποστήριξη κατηγορίας.

Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε κλαίγοντας στους αστυνομικούς η ανήλικη κοπέλα, «ο 33χρονος της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της. Την ώρα που έβαζε τα κλειδιά στην πόρτα, εκείνος την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπά. Αφού την άρπαξε από τα μαλλιά, την έσυρε στο δρόμο χτυπώντας την ταυτόχρονα, ώσπου τελικά, την έβαλε στο αυτοκίνητό του.»

Η 17χρονη έντρομη έφτασε στο σπίτι της και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, ενώ οι δύο γυναίκες ήταν τόσο φοβισμένες όπου κλειδώθηκαν στο διαμέρισμα μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Τι λέει ο δικηγόρος

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 17χρονης, το ανήλικο κορίτσι και ο 33χρονος είχαν σχέση για περισσότερο από έναν χρόνο και όταν εκείνη του ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσουν, «ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο».

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 33χρονου, ο οποίος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.