Νέες αποκαλύψεις για ροζ βίντεο: Έρευνα για διαρροή προσωπικών στιγμών 22χρονης από τεχνικούς κινητών τηλεφώνων (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για ροζ Νέες αποκαλύψεις για ροζ

Μια σοβαρή καταγγελία για διαροή ροζ βίντεο, με προσωπικές στιγμές μιας κοπέλας, εξετάζουν οι Αρχές σε περιοχή της βορείου Ελλάδας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, μια 22χρονη από περιοχή της βορείου Ελλάδας ανέφερε στις Αρχές προ μηνών ότι είδε ένα βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο, το οποίο δεν είχε ανεβάσει η ίδια.

Οι Αρχές ξεκίνησαν την έρευνα για την υπόθεση που καταγγέλθηκε και αφού αποκλείστηκε από τη λίστα των υπόπτων ο σύντροφος της κοπέλας, στη συνέχεια οι αστυνομικοί έβαλαν στο μικροσκόπιο μια εταιρεία στην οποία η 22χρονη είχε παραδώσει το κινητό της για επισκευή, την περίοδο που φέρεται να ανέβηκε στο επίμαχο βίντεο στο ίντερνετ.

Σύμφωνα με το MEGA, εξετάζεται πλέον -και μένει να αποδειχθεί- εάν οι τεχνικοί της εταιρείας είδαν το βίντεο και είναι εκείνοι που το ανήρτησαν στο διαδίκτυο, χωρίς φυσικά τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι μπορούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών που αφήνουν οι δράστες παρόμοιων περιστατικών.

Όλα αυτά συμβαίνουν στη σκιά των αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού με κοπέλες. 

.

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.