Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε διαμέρισμα μετά από φωτιά

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε

Δεν βρέθηκε ενεργή εστία φωτιάς, ωστόσο εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα που διέμενε στο διαμέρισμα.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική της Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκε πτώμα ενός άνδρα σε διαμέρισμα μετά από φωτιά μικρής έκτασης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυροσβεστική κλήθηκε το μεσημέρι προκειμένου να ελέγξει οσμή καμένου σε διαμέρισμα, στην οδό Μαρτίου 102.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, δεν βρέθηκε ενεργή εστία φωτιάς, ωστόσο εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα που διέμενε στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας.

Έρευνες για το περιστατικό 

Σε ερωτήσεις αστυνομικών απάντησαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, δηλώνοντας ότι από εχθές το βράδυ μύριζαν ήδη καπνό, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να καταλάβουν από πού προερχόταν.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο θάνατος να προήλθε από ασφυξία.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.