Νέες δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών σε Χίο, Λέσβο - Αναβαθμίζεται το ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου

Νέες δομές φιλοξενίας Νέες δομές φιλοξενίας

Νέες κλειστές ελεγχόμενες δομές φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων θα κατασκευαστούν στη Χίο και τη Λέσβο και παράλληλα θα αναβαθμιστεί το ΚΥΤ Φυλακίου, στον Έβρο.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Πάτροκλος Γεωργιάδης, υπέγραψε τη σύμβαση έργου με την ανάδοχο εταιρεία ΓΕΚ Τέρνα, που θα αναλάβει την κατασκευή των νέων κλειστών ελεγχόμενων δομών σε Χίο και Λέσβο και την αναβάθμιση του ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή θα γίνει με 100% ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και επισημαίνεται ότι με την υπογραφή της σύμβασης έργου «οδεύουμε ταχύτατα προς την ολοκλήρωση του εθνικού συστήματος υποδοχής στα σημεία εισόδου της πατρίδας μας, ανακτώντας τον έλεγχο του Μεταναστευτικού και κερδίζοντας το στοίχημα αξιοπιστίας με τις τοπικές κοινωνίες και τους θεσμικούς μας συνομιλητές».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.