Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα - Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό, στο «κόκκινο» και η Αττική Οδός

Κυκλοφοριακό κομφούζιο Κυκλοφοριακό κομφούζιο

Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε σημαντικούς οδικούς κόμβους της πρωτεύουσας, καθώς οι κάτοικοι της πόλης ξεκινούν τις εξορμήσεις τους για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Με την εορταστική περίοδο και το ωράριο των καταστημάτων να βρίσκονται σε εξέλιξη όλο και περισσότεροι Αθηναίοι έχουν... βγει στους δρόμους για να κάνουν τα ψώνια, βοηθούντος και του αίθριου καιρού που επικρατεί σήμερα στο Λεκανοπέδιο.

Φυσικά δεν είναι μόνο τα ψώνια και ο καλός καιρός υπεύθυνα για το μποτιλιάρισμα

Στον Κηφισό επικράτησε κομφούζιο τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων, λόγω και ενός τροχαίου στο ύψος των ΚΤΕΛ.

Το μποτιλιάρισμα ξεκινούσε στην άνοδο, λίγο μετά το ύψος του Αιγάλεω και έφθανε μέχρι και τη Μεταμόρφωση.

Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση αυτή την ώρα στις λεωφόρους Κηφισίας, Κατεχάκη και Αλεξάνδρας.

Όπως θα δείτε στον χάρτη που δημοσιεύει το Dnews η κατάσταση είναι δύσκολη και στην Αττική Οδό.

 ΧΑΡΤΗΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.