Ήρωας του 1821 γίνεται υποστράτηγος 200 χρόνια μετά την Επανάσταση

Ήρωας του 1821 γίνεται Ήρωας του 1821 γίνεται

Σε ήρωα της Επανάστασης του 1821 απονεμήθηκε ο βαθμός του υποστρατήγου επί τιμή, μετά από πρόταση του ΥΕΘΑ, Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Την απονομή του βαθμού του υποστρατήγου επί τιμή, στον ήρωα Εμμανουήλ Παπά, «για τον απαράμιλλο ηρωισμό του, την αυτοθυσία και την αφοσίωση που επέδειξε προς το Ελληνικό Έθνος κατά την Επανάσταση του 1821», προβλέπει Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε, έπειτα από πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και σχετική απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων.

Το από 3-12-2021 Προεδρικό Διάταγμα «Απονομή βαθμού επί τιμή» δημοσιεύθηκε στο με αριθμό 3047/10-12-2021 Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (τεύχος Γ') και αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.