Καιρός: Χιονίζει από το βράδυ της Δευτέρας στην Πάρνηθα, «άσπρισε» το καταφύγιο Μπάφι (βίντεο)

Καιρός: Χιονίζει από το Καιρός: Χιονίζει από το

Πυκνή είναι η χιονόπτωση από το βράδυ της Δευτέρας στην Πάρνηθα, ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ θα χιονίζει και τις επόμενες ώρες.

Όπω μπορείτε να δείτε και στο βίντεο από το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα, το οποίο δημοσιεύει το forecastweather Greece στο Facebook, φαίνεται πως... το έχει στρώσει για τα καλά. «Ττις επόμενες ώρες αναμένονται νέες πυκνές χιονοπτώσεις στην περιοχή», αναφέρεται στη λεζάντα στο βίντεο.

Ο καιρός στην Αττική θα παρουσιάσει νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία στα ανατολικά 7 και τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

{https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/videos/600162794431256}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.