Διαψεύδει η οικογένεια της Καρολάιν την αλλαγή επιθέτου της μικρής Λυδίας

Διαψεύδει η οικογένεια της Διαψεύδει η οικογένεια της

«Ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Διαψεύδει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, η οικογένεια της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, όσα ακούστηκαν για την αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας. 

«Δεν έλαβα τέτοια εντολή»

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Χαρμάνης μίλησε στο STAR και ξεκαθάρισε πως: «η δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάϊν, επιφορτισμένη με την φροντίδα για την σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων. Τελευταίο «κρούσμα» η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας.

Ως γνωστόν η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του. Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο».

Οργισμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος 

Ο καθ΄ομολογία γυναικοκτόνος εμφανίστηκε οργισμένος από τα όσα είχε ακούσει περί αλλαγής του επιθέτου της μικρής Λυδίας. Σύμφωνα με δήλωση συγκρατούμενου του, ο δράστης δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.