Διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Κελεσίδης - Ήταν εμβολιασμένος με δύο δόσεις

Διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος Διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται διασωληνωμένος με επιπλοκές του κορονοϊού ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Παναγιώτης Κελεσίδης που παρότι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, διακομίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο «Τζάνειο» με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 71χρονος πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού χρειάστηκε να διασωληνωθεί, ενώ πλεόν αναζητείται ακόμη και σε άλλο νοσοκομείο κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό μεταξύ 1972 και 1979, ενώ κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα.

Φόρεσε 7 φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης καταγωγής του, τον Πανσερραϊκό, ολοκληρώνοντάς την στην Προοδευτική. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.