Άγρια ληστεία στην Πέλλα: Χτύπησαν και λήστεψαν 76χρονο φαρμακοποιό στo σπίτι του

Άγρια ληστεία στην Πέλλα: Άγρια ληστεία στην Πέλλα:

Η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. 

Απίστευτο περιστατικό ληστείας συνέβη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στην περιοχή της Σκύδρας, στην Πέλλα. 

Συγκεκριμένα της τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε αυλή σπιτιού ενώς 76χρονου, όπου μόλις τον είδαν τού επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας.

Αφού τον έριξαν στο έδαφος κι έδεσαν το στόμα του με μονωτική ταινία, άρπαξαν από την κατοχή του 10.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και φάρμακα, προτού τραπούν σε φυγή.

Συνελήφθησαν οι δράστες 

Ο 76χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ύστερα από αναζητήσεις συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία φέρεται να αναγνωρίστηκαν από το θύμα.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα, τον 24χρονο αδελφό του κι έναν 29χρονο ομογενή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.