Βόλος: Kαταγγελίες σε βάρος επιχειρηματία - Παρενοχλούσε γυναίκες που έψαχναν δουλειά

Βόλος: Kαταγγελίες σε βάρος Βόλος: Kαταγγελίες σε βάρος

Η 21χρονη προκειμένου να ξεφύγει κρύφτηκε στο δοκιμαστήριο και τηλεφώνησε στη μητέρα της να πάει να την πάρει από το κατάστημα. 

Τρεις καταγγελίες σε βάρος ιδιοκτήτη καταστημάτων ρούχων στον Βύρωνα, είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς ο άνδρας φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες που πήγαιναν στο κατάστημά του αναζητώντας δουλειά.

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας 20χρονης, δύο ακόμα γυναίκες 21 και 38 ετών έσπευσαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν ανάλογη συμπεριφορά του συγκεκριμένου 47χρονου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα.»

Πώς αποκαλύφθηκε ο δράστης 

Η φερόμενη δράση του 47χρονου, αποκαλύφθηκε όταν το απόγευμα της προπερασμένης Δευτέρας, μια 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε πρώτη, επίθεση. Η κοπέλα, είχε πάει να ζητήσει δουλειά ως πωλήτρια και εκείνος της ζήτησε να προβάρει ρούχα του μαγαζιού και στη συνέχεια να ποζάρει προκειμένου να δει αν κάνει για τη δουλειά.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ο ιδιοκτήτης της επιτέθηκε, εκείνη αντέδρασε και έσπευσε να τον καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα.

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας στις 13 Νοεμβρίου, μια 38χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι είχε ζήσει ανάλογη εμπειρία από τον ίδιο άνθρωπο, όταν τον Ιούλιο, όταν πήγε να ζητήσει δουλειά ως πωλήτρια.

Μιλώντας στην εφημερίδα, η γυναίκα είπε ότι και στη δική της περίπτωση της επιτέθηκε αφού πρώτα της ζήτησε να προβάρει ρούχα. Στην δική της περίπτωση, τον κατηγορεί πως την άγγιξε στα γεννητικά της όργανα και πως, όταν εκείνη του φώναξε, ο επιχειρηματίας της πρότεινε να πάρει ως αντάλλαγμα ένα εσώρουχο και μία μπλούζα, προκειμένου να μη μιλήσει για το συμβάν.

Η γυναίκα είπε ότι ντράπηκε και αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατήγγειλε τότε το γεγονός.

Η τρίτη καταγγελία 

Παρόμοιο περιστατικό κατήγγειλε και μία τρίτη κοπέλα 21 ετών, που περιγράφει πως τον Ιανουάριο του 2019 έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο ιδιοκτήτη καταστήματος ρούχων, αλλά σε διαφορετική περιοχή

Η 21χρονη είπε ότι προκειμένου να ξεφύγει κρύφτηκε στο δοκιμαστήριο και τηλεφώνησε στη μητέρα της να πάει να την πάρει από το κατάστημα καθώς ήταν έντρομη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.