Κερατσίνι: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την 8χρονη - Χαροπάλευε εγκλωβισμένη για 70 λεπτά

Κερατσίνι: Σοκάρει η Κερατσίνι: Σοκάρει η

Από ασφυξία φέρεται να προκλήθηκε ο θάνατος  της 8χρονης στο Κερατσίνι, ενώ η μεταλλική πόρτα της συνέθλιψε την σπονδυλική στήλη

Σοκάρουν τα στοιχεία για τον αποτρόπαιο θάνατο της 8χρονης στο Κερατσίνι, η οποία παρέμεινε εγκλωβισμένη για περισσότερο από μία ώρα σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός της δεν ήταν ακαριαίος.

Πιο συγκεκριμένα, για 70 περίπου λεπτά η ανήλικη βρισκόταν εγκλωβισμένη ανάμεσα στο τοιχίο και τη μεταλλική πόρτα,  η οποία μάλιστα ανοιγόκλεισε δυο φορές εγκλωβίζοντάς την.

Ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία και εσωτερική αιμορραγία από το κλείσιμο της βαριάς πόρτας, που συνέθλιψε τη σπονδυλική της στήλη.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική έκθεση θα δοθεί στα χέρια του εισαγγελέα για να συμπεριληφθεί στον φάκελο της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, μάλιστα,  θα ζητηθεί αλλαγή της κατηγορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα  - καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει δόλος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.