Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε και εγκατέλειψε ντελιβερά - «Έκαψε» κόκκινα φανάρια αλλά συνελήφθη

Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε και Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε και

Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη ντελιβερά σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Ο υπαίτιος του τροχαίου συνελήφθη, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Εθνικής Αμύνης, έξω από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», και εμπλέκεται ένα ΙΧ με μία μοτοσυκλέτα, την οποία οδηγούσε διανομέας τροφίμων.

Σύμφωνα με το GRTimes, αμέσως μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του ΙΧ εγκατέλειψε τον μοτοσικλετιστή στην άσφαλτο και προσπάθησε να διαφύγει, παραβιάζοντας αλλεπάλληλα κόκκινα φανάρια.

Τελικά, μετά από καταδίωξη μοτοσικλετιστών της Άμεσης Δράσης, το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Ίωνος Δραγούμη με Εγνατία, με τον οδηγό να ανακρίνεται από τις αστυνομικές δυνάμεις.

{https://www.youtube.com/watch?v=RFVs_6SHGpM}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.